Beko Transport Consultants

Beko Transport Consultants B.V. is uw partner in alle vormen van transport. Gespecialiseerd in zwaar- en speciaal transport, kundig op het gebied van heavy lift projecten. Het uitstekend en onafhankelijk opereren als intermediair voor zowel nationaal als internationaal transport, en samenwerkingen met enkel gekwalificeerde partners, maakt ons uniek binnen de branche. Wij verzorgen uw transport vakkundig en wereldwijd. Geruisloos, flexibel en efficiënt.

Charteren van schepen

Het charteren van schepen voor transport is een dienst die binnen de huidige vervoersmarkt een steeds belangrijkere plek inneemt. Wij springen in op deze vraag.

Alles over charteren van schepen

Vastsjorren en zekeren

Van groot belang voor de veiligheid van uw transport, is het zekeren en vastsjorren van de lading. Beko Transport Consultants verzorgt de securing and lashing van uw lading met het oog correct, vakkundig en veilig vervoer. Ook voor container lashing kunt u bij ons terecht.

Alles over vastsjorren en zekeren

Zwaartransport

Voor exceptioneel transport bent u bij ons aan het juiste adres. Speciaal of zwaar transport vraagt immers om kundige mensen. Wij beschikken over een grote mate van flexibiliteit in door ons ingehuurd materieel zodat wij voor optimale efficiency staan in al uw bijzondere vrachten.

Alles over zwaartransport

Projectladingen

Beko Transport Consultants is zeer ervaren in het verzorgen van uw vervoer in alle vormen en maten. Wij kunnen het gehele proces van A tot Z voor u begeleiden. Heavy lift transport behoort tot onze specialiteit, hiervoor kunnen wij u altijd van een passende offerte voorzien. Voor de meest uiteenlopende projecten staan wij graag voor u klaar.

Alles over projectladingen

Verpakken van zendingen

Beko Transport Consultants begrijpt dat uw zendingen op de juiste manier bij de klant moeten arriveren. Het zeewaardig verpakken van ladingen behoort dan ook tot ons dienstenpakket. Een extra zekerheid, en zeker niet onbelangrijk. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Alles over verpakken van zendingen

Fotoreportages

Transport van landingsvaartuigen

Afgelopen maandag hebben we weer een leuk transport mogen regelen. 2 ...

Lees meer

Diverse projecten

Afgelopen weken hebben we weer mooie projecten mogen uitvoeren. Breed...

Lees meer

Transport van Noorwegen naar Moerdijk en Dordrecht, Nederland

Wat we afgelopen winter naar Mongstad in Noorwegen hebben verstuurd pe...

Lees meer